Saturday, 26 November 2011




heyy,,kau agakagak lah kan kalu na ganggu hidup aku pon kan ,,..eee,bongok lah kau nie,,tasuka aku :P
ta cukup lagi kacau hidup aku ker,,ta ckop lagi ker porak peranda kan hidup aq huh??\
seriusly mcm na ketuk ketuk ja bontot kau tuh,,stop lah wei,,malas na gadohgadoh dah,,aku tak suka,,
tak suka paham tak!!!!boleh gugur rambot aku marahkan kau tau tak..,ta payah lah bikin terok sangat babun oii,,kau buad mcm 2 konon na kasi aku suka lettew,,tapi sebaliknya,,aku lagi betambah benci adalah,,kroihh~fuck off 


TQ sebab sudi baca!!

No comments:

Post a Comment