Friday, 4 November 2011

 


as usual peek-a-boo readers ,, hari ni agak bosan lah,,tapi2 tibatiba ja jadik hot pulak,,yelah ad org 2 teringin na jadik hot so hari2 dia post dekad fb dia benda yg sama ja,,bosan kan kalau dia buad mcm 2,,tapi kite ta boleh na ckp apa lah kan,,2 kan fb dia,tapi kitew agak ta puas hati lah awak dgn post2 awak tu,,mengangu ketenteraman kitew tau tak..,,ad kah kitew post yg bukan2 pasal awak kat fb,,rasanya tadak kan >,< awak 2 yg buad terok sorang2 kan,,kesian awak tadak org layan ,alololo and,,awak boleh mengaku dekad diorang semua yg awak couple dgn dia..,,ohhmy ,kite malu lah awak dpt bekas kawan mcm awak niee,,malu sgt tau,tanak mengaku awak bekas kawan kitew lah mcm nie :p terok2 .,,okay lah kitew tanak kutuk orang panjang2 kat sini,,nt bertambahlah saham dosa kitew,n naty buadak hot 2 marah pulak,,okay ciow =='

TQ sebab sudi baca!!

No comments:

Post a Comment