Tuesday, 15 November 2011



hyeee peeps,,today na stuli muli pasai sikit :) ,,..first of all,pagi2 lagy kitaorang da tau kputusan kedudukan kelas taon 2012 ,,what so sad sayangg,,kitew ta same kelaz dgn si comel kiteww (cik mysa sarah) sedih kan awakk,,taon depan ta same kelas dgn awak..,sedih tau tak..,lepas ni jarangla saya na keluar pegy tandas kalau awak tadeww :'( ..,,ta boley buad bising bagai.,,tapi,tapewlah kan,,taon depan kan kita PMR so,kena la study betul2,,da taboley maen2 mcm taon ni kan awakk :) <--(juz a fake smile)hope awak still close dgn saya even kita da ta samew kelass..,,INGAT TAU!!!okee,,sayang awak >,<..,hehehe,,then,masa time balik 2 kita kelua skula awal,,pegy la lepak kat kondo..,ingat na lepak kejap ja,,then,terasa kebosanan yg amat ,,then,kol la member laen suroh datang skali,,alih2 ,,org laen yg datang,,spa lagi kalau bukan budak gila harris ,ijad ngan nabill..,,then kitaorng maen kejar2 kat kondo 2..,,lawak bukan,,dah tua2 bangka pon na maen kejar2 lagyy..,ahahahahahak,,bestt2!!!teringat waktu muda2 dulu pulak :D ,,apa2 pon sedih siot,,ari nie last day skolahh..,,bakal merindui ieja n wawa,,budak2 kelas yg gempak2 ,,cikgu2 yg comel..,hikhik,,na rindu semua lah :p..,oke sudah banyak aq merapuu(saja na hilangkan stress) byee semuaa <3

TQ sebab sudi baca!!

No comments:

Post a Comment