Sunday, 20 November 2011

peek-a-boo sayangss..,
pecah dulang paku serpih,
kata orang dia yg lebih,
 l
l
l
l
V
see , skarang nie mmg ramai makhluk allah yg begitu,,untunglahh
kak, tapayah na membabi buta sgt lah,,,setakat aq ad 2 barang longwan pon  kau na hapdate status bagai kt fb,..fakoff'' , nampak cgt kau 2 sedang mencari publisiti yg agk murah :P
bodoh bukann??
kalau dah gelabah cgt na mencari publisiti,,asal kau ta hapdate jer status kau nak pegi buang air besar or kecill,,,lagi gempak kenns,,mesti ramai org like.,
and,one more things,, ta payah na bangga cgt la kan dengan barang mahal2 kau 2,,aq pon mampu lah weihh,,,tapayah ingat unk to suci cgt kak,,depan org mak aii,,ala2 gadis melayu terakhir,,belakang orgg,,subhanallah tuhan jer tauu,,,
FUCK OFF!!
k,,bai bongokk

TQ sebab sudi baca!!

No comments:

Post a Comment