Wednesday, 23 November 2011




okayy,,hai ,see --> comel ker budak kat atas tu?
ya!!ta boleh dinafikan lagy si GREYSON CHANCE ni mmg comel pon kan ,
kalau na cari kat malaysia yg hidung tinggi,kulit putih gebu mcm tu mmg susah..,
tapi si greyson nie agak ke-bieber-an kan,,hohohoh..now,dekad fb mmg da heboh pasai greyson nie,, 
well hotstuff la katakn,,hoho

act,dulu aq nie pon salah seorang beliber jgk,,hoho,,malumalu =.= 
tapi disebabkan ramai cgt yg bebel dekad aq kat dlm fb yg bieber kutuk islam,,aq pon fadeup cgt so,aq besara lah jadi belieber nieyh,,lagi pun sapa ta marah kan kalau agama lain kutuk agama kita,,marah nie!!marah niee!!!but,aku suka lagu bieber,,dengan suara dia yang agk ta matang 2,,mmg bes kalau dengar masa na tidorr  kan:) haha kbai ,,meh nak kiss sikid :* (only for gurls)



TQ sebab sudi baca!!

No comments:

Post a Comment