Tuesday, 22 November 2011



wei,,tapayalah unk na saketkan hati org wei,,bes ka unk buad semua 2,,benda 2 dah lepas right??masa 2 zaman budak2 wei,,takan zaman budak2 pon unk nk buad dendam kod,,.pikiaq la sikit,,kalau na dibandingkan dgn ap yg dia buad kat unk,,ta sekejam dgn ap yg unk buad kat dia,,unk tau dak yg unk fitnah dia 2 melibatkan maruah wei,,maruah taboleh beli la wei,,cukup2 lah 2,,kami semua dah stop update pelik2 pasai unk,,post kat fb yg bukan2 pasai unk kan,,ap yg unk nk lagi huh??ta penad ka huh??aq pon tanak kotorkan blog aq dgn mengutuk mengata unk lah weii,,seriuzly ckp unk mmg saja na gadoh right??saja na buad kecoh kan??saja na menambahnambah dosa ka huh??plezz lah,,ta payah na besar2kan cgt benda nieh,,kami ta suka la gadoh2 dgn org yg penah rapat dgn kami..,klu unk na balas dendam pon ,,agk2 lah kan,.,unk manusia kan?? unk ad hati dan perasaan kan??unk ad hati perot kan??klu unk tamau mengalah it'sokeyh,,juz go on dgn selfish unk tuh,,tapi tapayah la membabitkan org yg ta besalah dlm benda nie..,okayy,aq tau aq penah kata unk mcm kan??sory for that .,

ya,mmg aq kejam dgn unk,,tapi,,tuhan ja yg tau,,seriusly aq ckp, aq rindu na lepak2 dgn unk,,aq rindu na p mkn roti canai dgn unk,aq rindu na buad ingaq dgn unk,aq rindu na gosip2 dgn unk,rindu na ejek unk AREP,rindu na conteng meja unk,rindu na buad kerja gila dgn unk,,.tapi syg unk sendiri yg dah pahitkan semua 2,..aq harap unk tak baca ni

okaylah,,post ni sgt suck kan,,hohoho,,tapalah,,sekali sekala na tacing2 ta salah kan awokk..,,
k bhaiyyee :)



TQ sebab sudi baca!!

No comments:

Post a Comment