Sunday, 25 December 2011



see .. blog aku nampak suci ja kan .. 
act, putih warna faveret DIA . lg pon aku dah bhusan dengan background 
aku yang lama tuh .. now, aku jadi malas lah nak berblogging lah .
lagipontadak stury best2 pon yg aku nak ceritakan kat sini .
serius cakap . aku jelly gila tengok blogger yang lain hapdate dekad blog pasai bF/gF
diorang .. :'( sobssobs  .. tapi aku tadak pon ,. sedih bukan ??
my beloved eonnie slalu tny bila aq nak mendirikan rumahtangga <-- cewahhcewahh~
bukan nya tanak .. juz aku tamau la benda yg sama jadi lagi ..
aku fobia chenta kod nohh .. mcm yang nashrin nyanyi tu

Bukan aku tak sudi bersama
Cuma diri tak sanggup terluka
Dulu terlalu percaya
Tak sangka aku mangsa
Fobia cinta

haa .. macam tu kankan .
tapi tak bermakna aku single aq taa heppy oke ..






TQ sebab sudi baca!!

No comments:

Post a Comment