Friday, 30 December 2011



siapakah itu ??
okay .. yang atas tu aku lah bongok .. buat tak tahu pulak..
aku pang karang tau lah >.<
menagapakah aku letak gambar hudoh tu ?
nak tau kenapa ..
act , aku dah no idea dah na letak gamba apa untok post kali nie ..
(tau lah muka aku buruk , tapayah lah ketawa kuat sangat .. nanti jiran sebelah rumah kau marah pulok)
okayy . aku merepek ==''
dah nak masuk tahun baru kan ..
okayy byebye 2011 .. gonna miss u ..
and say hello to sucks 2012 (PMR tidak dilupakan)
suwerr .. aku ta semangat pon nak sekolah macam tahun lepas ..
kenapakah ??
okayy . abaikan soalan tuu ..
aku memang nak p skolah tapi aku tanak belajar . tanak hadap muka cikgucikgi aku yg comelcomel tu ..
aku nak meet kawankawan aku je ..
boleh tak kalau macam gitu ?? *-* (buad muka comel)

apa tengoktengok .. tau lah kawan aku comel pon kan ..
mwehehehe .. tapi sory to say .. dah ada yang punya ..
okay .. kami BFF
( jangan jeles)
#weii .. aku rindu nak hug hampa pagipagi



TQ sebab sudi baca!!

No comments:

Post a Comment